Over Jimmy

Hoi iedereen!

Ik ben een van de vele auteurs op dit (redelijk) nieuwe platform. Samen voorzien wij andere geïnteresseerden van tips, trends en tricks op het gebied van digitale media.

Als nineties kid ben ik – net als de andere auteurs – opgegroeid met digitalisering. De online wereld is de toekomst. Sterker nog, het is de orde van de dag! Om die reden ben ik van start gegaan met de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ik heb mij vervolgens toegespitst op de specialisaties Tekstschrijven en Digitale Mediastrategieën.
De eerste specialisatie koos ik omdat ik het altijd al leuk heb gevonden om stukjes te schrijven. De tweede omdat wij twintigers continu online aanwezig zijn. Facebook, Instagram, Snapchat, noem ze verder maar op. Wij weten uiteraard wel om te gaan met de kanalen op sociale media. Maar hoe gaan bedrijven hier mee om? Ik was erg benieuwd.

Tijdens de stageperiode heb ik de opgedane kennis toe kunnen passen in het werkveld. Ik kreeg hiervoor de kans bij Uzurii Luxury Footwear. Facebook en Instagram werden mijn dagelijkse prioriteit. Het ging zelfs zo aardig, dat ik na de vastgestelde periode mocht aanblijven! Heel vet, tot het moment dat ik weer terug moest naar de HvA.

aintnobodygottimeforthat.gif

Dat was het voor nu! Binnenkort volgt mijn eerste artikel over social media. Ben je geïnteresseerd? Hou dan in de nabije toekomst deze pagina in de gaten.

Mocht je onverhoopt toch nog iets meer over mij willen weten, dan kan dat uiteraard via LinkedIn

Wil je een ander artikel van mij lezen? klik dan hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s