Robbie Boerboom

 Mijn naam is Robbie Boerboom. In de afgelopen twee jaar heb ik een heleboel geleerd over media in het algemeen en heb ik mij gespecialiseerd in tekstschrijven. Momenteel ben ik druk bezig met een specialisatie Digitale Mediastrategieën.

Naast mijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik hoofdredacteur van Ajax1.nl. Ajax1.nl is een officiële fansite met al het nieuws over Ajax. Voor deze website schrijf ik artikelen en columns en interview ik (oud-)spelers van Ajax en bekende Nederlanders over hun grote liefde voor Ajax. Ook ben ik voor een groot deel verantwoordelijk voor de verschillende social mediakanalen van Ajax1.nl. Hierin wordt met name Instagram steeds belangrijker. Instagram zorgt er met haar stories voor dat er een steeds groter deel van de doelgroep bereikt kan worden. Tijdens mijn stage bij het online voetbalprogramma FC Afkicken kwam ik voor het eerst in aanraking met het doel van de Instagram Stories. De kennis die ik hier heb opgedaan probeer ik tegenwoordig in te zetten voor Ajax1.nl. In mijn artikelen op deze website ga ik dan ook schrijven over de Instagram Stories als marketingtool.

Ook heb ik in de afgelopen jaren korte programmaatjes en items gepresenteerd voor Ajax1.nl en FC Afkicken en redactiewerk gedaan voor de verschillende live-uitzendingen van FC Afkicken. Zowel bij FC Afkicken als Ajax1.nl heb ik ideeën mogen uitproberen om te kijken of ze werkten. In mijn ogen is dit de manier waarop je het beste kan leren. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ik veel geleerd heb over social media en het maken van content voor websites en live-uitzendingen.

Meer weten over mij? Check dan even mijn LinkedIn

Wil je mijn artikelen voor Ajax1.nl lezen? Klik dan hier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s