Michelle de Bruin

De digitale wereld, wat is dat precies? Ik ben Michelle de Bruin, 24 jaar en student Media, informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier wordt ik opgeleid tot media specialist.

Afgelopen jaren heb ik weg kunnen dromen in de wereld van media en wat dit precies inhoud. Zo heb ik mij kunnen specialiseren in Digitale Media en volg ik nu Digitale Mediastrategieën als tweede specialisatie. Mijn interesse gaat dan ook voornamelijk uit naar de digitale vertaling in de toekomst doormiddel van trends op dit gebied. Ook heb ik een voorliefde voor media styling en design. Daarom heb ik gekozen voor de Minor Glabol Trendwatching.

In het dagelijks leven ben ik, naast student, zelfstandig ondernemer en lijkt het me heel leuk om dit als media specialist door te voeren. Ook heb ik stage mogen lopen als Social Media Marketeer en vind ik het heerlijk om te bedenken wat ik ga posten, hoe dit eruit ziet, hoe vaak, met welke tekst en op welke dag. Zo mocht ik werken voor HEMBLEM in Parijs, een onderneming die werkt met Instagram influencers in heel Europa om zo meer kennis te geven over restaurants en hotels in Parijs. Ook mocht ik stage lopen voor het transport bedrijf Red je Pakketje, waar ik de sociale kanalen Facebook en Instagram een boost mocht geven zodat de naamsbekendheid groter werd en er meer web shops wilde samenwerken met deze transport service. Twee verschillende branches, maar evenveel leuke vernieuwende digitale uitdagingen.

Door mijn ervaringen ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van influencers en op het gebied van media styling en ben ik tot verrassende resultaten gekomen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s