Anita van der Heide

Anita Heath of Anita van der Heide, jij mag kiezen welke naam je voor mij kiest! Sinds vijf jaar heb ik mijn eigen mode blog Fashion Attacks en op Instagram ben ik te vinden onder de naam Anita Heath. Een leuke bezigheid die ik naast mijn studie Media, Informatie en Communicatie heb.

Dit jaar volg ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën. De online wereld fascineert mij enorm. Door mijn stage bij Bold Labels als PR/communicatie medewerker en mijn eigen ervaring als blogger bij Fashion Attacks weet ik veel van social media. Ik heb bijvoorbeeld het horlogemerk Olivia Burton onder Nederlandse en Belgische influencers gebracht. Wie kies je en waarom? Het heeft namelijk niets te maken met wie de meeste volgers heeft. Ik hoop door mijn ervaring interessante artikelen te kunnen schrijven waardoor de termen blogger en influencer voor de buitenstaander een stuk duidelijker wordt. En zelf kan ik daar ook nog veel van leren, want hoe ziet hun toekomst eruit? Of beter gezegd: mijn toekomst.

In mijn eigen tijd houd ik dus mijn blog Fashion Attacks bij, heb ik een Instagram account (@anita_heath) met 29.900 volgers en ben ik sinds kort een Youtube kanaal gestart. Je begint dan weer helemaal beneden. Elke dag ben ik wel bezig met het beantwoorden van e-mails van bedrijven die mij benaderen voor een samenwerking of ik houd mij bezig met het maken van content. Gewoon omdat ik het leuk vind, maar ik kan niet wachten om mijn ervaringen en interesses te delen en toe te passen bij een echt bedrijf. En stiekem hoop ik dat ik ooit mijn eigen bedrijf heb. Dromen mag altijd toch?

Ben je nieuwsgierig geworden? Stay tuned voor mijn artikelen en vergeet mij natuurlijk niet te volgen op Instagram of Youtube!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s