Dave Beckers

Streaming! Op dit moment een van de grootste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en niet meer weg te denken in het dagelijks mediagebruik. Of het nou gaat om uitgesteld televisiekijken of het digitaal streamen van muziek op je mobiel: streaming is en blijft ontzettend belangrijk. Het is dus geen verrassing dat het bedrijfsleven deze technologie steeds meer in de gaten houdt…

De wereld van streaming staat namelijk niet stil en is continu in ontwikkeling, waarbij vooral het livestreaming een steeds belangrijke rol krijgt. Zo zetten bedrijven steeds vaker livestreams in om met klanten in contact te komen en zo een persoonlijke band te creëren.

Ik ben Dave Beckers en als jonge mediaprofessional ben ik continu op de hoogte van dit soort nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (digitale) media. In mijn vrije tijd en tijdens de studie Media, Informatie en Communicatie ben ik iedere dag bezig met de nieuwste trends, om deze uiteindelijk toe te passen op strategieën van verschillende bedrijven.

Op MICwatching houd ik mij vooral bezig met het fenomeen livestreaming, waarbij ik het ga hebben over de kracht van livestreaming en hoe je daar als bedrijf op kunt inspelen. Hoe moet je als bedrijf (live)streaming gebruiken? Waarom is livestreaming zo populair? Hoe gaat een bedrijf om met livestreaming? En als allerbelangrijkste: wat voor impact heeft livestreaming nou eigenlijk op de klant? In mijn artikelen ga ik deze vraagstukken langs om ervoor te zorgen dat bedrijven zich volledig op te hoogte zijn van de wereld van livestreaming.

Streaming is een ontwikkeling die steeds belangrijker wordt voor online marketing. Waarbij sommige ondernemingen het voordeel er (nog) niet van inzien, zijn er genoeg bedrijven die zich wel bewust zijn van de enorme kracht van streaming. Livestreaming is de volgende stap als het draait om marketing, en het is beter om er nu al bij te zitten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s