Emma Bering

Het maken van video content wordt steeds vaker ingezet. Kijk maar naar Youtube: dat is bijna niet meer weg te denken. De grote hoeveelheid vloggers van tegenwoordig geeft dat ook wel aan. En daarnaast zijn nu ook steeds meer bedrijven bezig met het maken van video’s om bijvoorbeeld producten te promoten.

Ook ik, Emma Bering, heb een Youtube kanaal. Al vrij jong was ik geïnteresseerd in het maken van video’s. Zo geïnteresseerd dat ik op een gegeven moment besloot zelf ook video’s op Youtube te zetten. En dat doe ik nog steeds, gewoon omdat ik dat leuk vind.

Ik heb mij wel altijd afgevraagd wanneer er iets nieuws zou komen. En nu is het wellicht zover. Facebook komt met Facebook Watch, een nieuw video platform. Plaats je dan je video’s op Facebook of toch op Youtube? Hoeveel zin heeft dat en wat zou het voor de toekomst van Youtube betekenen?
Daar ga ik mij de komende weken in verdiepen. Ik ben zelf ook heel benieuwd hoe de komst van Facebook Watch het oude vertrouwde Youtube gaat beïnvloeden. En aangezien tegenwoordig meer mensen wel dan niet vloggen denk ik dat het wel enige toegevoegde waarde kan bieden.

Naast mijn studie houd ik in mijn vrije tijd een blog bij en maak ik dus daarnaast af en toe een video. Waarom? Omdat ik het leuk vind en er veel plezier uit haal. Ik zie het als een soort creatieve uitlaatklep, wat in de mediawereld nog goed van pas komt ook!

Ben je nou nieuwsgierig geworden? Bekijk dan mijn artikelen of neem een kijkje op mijn LinkedIn voor meer informatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s