Gordon Kalaykhan

Als 3e jaars MIC’er heb ik voorheen een kijkje kunnen nemen in verschillende werkvelden. Op school en door middel van stages. Waardoor ik op een onverwachts spoor ben belandt en mij bezig hou met zaken die ik mij 4 jaar geleden niet voor kon stellen. Op dat onverwachtse spoor ben ik mij meer gaan bemoeien met vrienden van mij die in de IT zitten. Uiteindelijk vond ik – doordat ik contact had met IT’ers – een paar Bitcoins op mijn spoor. Ze adviseerden mij om te gaan investeren. Helaas had ik de boot al gemist, want 1 Bitcoin kostte toen al 2500 euro. Een paar jaar terug betaalde je 50 cent per munt. Om deze reden ben ik (ook) gaan investeren in andere munten, oftewel cryptovaluta.

Ik was ook geïnteresseerd in beleggen. Maar de beleggingswereld vond ik uiteindelijk veel te ingewikkeld en riskant. Met de cryptovalutahandel is het heel simpel. Je koopt, wacht af tot de prijs stijgt en je verkoopt weer. Zonder de bemoeienis van de overheid of andere partijen die het moeilijk maken om een eerlijk zakcentje te verdienen. Natuurlijk zijn er ook risico’s aan verbonden. Helaas heeft niemand succes kunnen behalen zonder risico’s te nemen in het leven.

Toch is er een keerzijde in mijn verhaal. Ik weet minimaal hoe de handel werkt en waar je ongeveer op moet letten als. Alleen zou ik iemand niet kunnen vertellen hoe cryptovaluta ontstaan is en wat de fundering is ervan. Zonder te weten hoe zaken in elkaar zitten en waarom bepaalde zaken zijn zoals ze zijn, is het alsof ik een geloof blind praktiseer. Zonder die extra kennis over mijn hobby ben ik net een boom zonder wortelen. Die boom valt vroeg of laat om als de wind hard waait.

Nu heb ik de kans om op een gedegen manier onderzoek te doen naar cryptovaluta en om mij beter te ontwikkelen als mediaprofessional. Ik ben Gordon Kalaykhan – Student – Mediaprofessional – Sportman – Coach. En ik zal je voorzien van nieuwtjes, geschiedenis en trends rondom cryptovaluta.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s