Iris Kruijer

Beste lezer, ik zou graag mijn introductie zo uniek mogelijk maken. Maar ik kan niks beter verzinnen dan: “Hallo luitjes, mijn naam is Iris Kruijer, 19 lentes jong en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.’’ Zo lekker standaard. Maar alles is tegenwoordig standaard geworden. Net zoals de Levi- shirts, 3 uur lang iemand stalken op Instagram en als student zoveel koffie drinken en dan nog het liefst van de Starbucks die altijd je naam verkeerd schrijft. Maar daar ben ik niet geïntereseerd in, waar ik tegenwoordig geïnteresseerd in ben zijn reisaccounts op Instagram. Travel bloggers ook wel genoemd. Deze mensen gaan de hele wereld over en maken de meest jaloersmakende foto’s. Zo heb je het koppel Lauren Bullen (@gysea_lust) en Jack Morris (doyoutravel) die samen de wereld over reizen. Ze hebben zelfs een verkopersaccount gestart om aan hun volgers de filters te verkopen die zij toepassen op hun eigen foto’s. Zelf ben ik erg benieuwd hoe zij de reizen allemaal kunnen financieren. Krijgen ze alles gesponsord, wat voor bedrag krijgen ze per post/video op Instagram enz.

Je hebt niet alleen single reizigers of couple reizigers, je hebt ook een familie die de wereld over reist. Ze noemen zichzelf op Instagram @thebucketlistfamily. Vader Garret verkocht zijn bedrijfje Scan aan Snapchat voor 54 miljoen. Garret en zijn vrouw Jessica besloten toen om bijna al hun bezittingen te verkopen en een Bucket List te maken om de wereld over te reizen samen met hun twee kleine kinderen. A dream come true lijkt mij. Wat mij ook vooral opvalt is dat reizen al populairder wordt. Ik zie veel studenten die een tussenjaar nemen om de wereld te zien. En dit moet natuurlijk gedeeld worden via social media.

Aan de hand van dit onderwerp schrijf ik artikelen die ik publiceer op MICwatching. Ook interesse in dit onderwerp?  Neem gerust een kijkje op mijn pagina. 

Wil je meer weten over mij? Check deze link: LinkedIn_Iris_Kruijer en check mijn CV! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s