Irvin Marshall

iPhone-6-4,7-inch-Three-colors-MockupBedrijven anno 2017 hebben moeite met het begrijpen van nieuwe social media, als een millennial born and molded by the internet, weet ik precies wat de mogelijkheden zijn van social media. Ik ga me vooral richten op de mogelijkheden van Snapchat en daarmee bedoel ik ook Instagram story. Instagram story en Snapchat zijn goede mogelijkheden om het verhaal van je merk te vertellen en de persoonlijke kant te laten zien. Door deze manier van storytelling laat je als bedrijf goed zien waar je voor staat.

Ik ben Irvin Marshall. Met mijn kennis en ervaring met beeld, ben ik een jonge mediaprofessional, die perfect in staat is om beeldcontent te creëren. Ik ben vaak bezig met nieuwe ontwikkelingen in mijn vrije tijd en tijdens mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie.

Tijdens mijn stage heb ik vooral onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van social media. Ik heb zelf een grote liefde voor beeldcontent, daarom wil ik graag inzetten voor bedrijven die moeite hebben, met het bedenken van passende content voor hun doelgroep. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe creatieve manieren om verhalen te vertellen door middel van beeld.

Op MICwatching ga ik mij vooral bezighouden met de voordelen van storytelling door middel van Instagram stories en Snapchats. Veel bedrijven laten kansen liggen en doen weinig tot niets met de story mogelijkheden van Snapchat en Instagram. Stories verlenen zich erg goed om je bedrijf persoonlijk te maken. Natuurlijk zijn er ook worst practices die net even de plank misslaan én dat wil ik natuurlijk voorkomen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s