Mark Verkerk

Zoals David Packard, CEO van Hewlett-Packard en tevens United States Deputy Secretary of Defense, ooit zei: “Marketing is too important to be left to just the marketing department.”

Zo is het naar mijn mening ook. Marketing is het verlengstuk van een bedrijf en daarbij is het ook direct een make or break. Daarbij komt kijken dat marketing in allerlei soorten en maten te treffen is en dat maakt het voor mij nou zo interessant en belangrijk om onder de knie te hebben.

Mijn Naam is Mark Verkerk en via MICwatching wil ik jullie op de hoogte houden over al het nieuws dat mij interesseert omtrent (online) marketing.

Eerst zal ik mij even voorstellen. Zoals gezegd ben ik dus Mark, ik ben 19 jaar en ik kom uit Amsterdam. Al zo lang als ik mij kan herinneren ben ik gek op sport, zowel het zelf beoefenen van allerlei sporten als het volgen daarvan op televisie. Verder trek ik er graag op uit met mijn vrienden en zie ik wel hoe alles verloopt. Ik ben een ‘go with the flow’ type die als het erop aankomt wel klaarstaat om ervoor te zorgen dat plannen in goede banen geleid worden.

Tijdens mijn stage als online marketeer bij Vermogensbeheerder Ostrica, heb ik kunnen ervaren hoe het is om professioneel gebruik te maken van alles dat marketing te bieden heeft in het bedrijfsleven. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn derde jaar als Media, Informatie en Communicatie student aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft mijn specialisatiekeuze van jaar twee (mediamarketing) ervoor gezorgd dat mijn interesse in (online) marketing de vrije loop heeft gelaten.

 

Op deze pagina blijf je op de hoogte van de nieuwe en interessante ontwikkelingen in de marketingindustrie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s