Matthew van de Werve

Mijn naam is Matthew van de Werve (22) en ik studeer International Business met als Minor Digital Media Strategies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Naast mijn studie focus ik me fulltime op het researchen en creëren van content. Als een millennial ben ik opgegroeid in een digitale omgeving, waar iedereen zijn of haar meningen kunnen delen online en het steeds moeilijker wordt om tussen al het geruis gehoord te worden. Om deze reden ben ik van start gegaan met deze minor.

Iedereen heeft een verhaal, en het heeft mij altijd al gefascineerd hoe sommige mensen meer mensen bereiken dan anderen. Daarom ben ik diep in de wereld van social media gaan duiken.

De lessen die ik heb meegenomen in mijn zoektocht naar antwoorden, deel ik met anderen via platformen als Facebook, YouTube en Instagram.

Wat mij enorm opviel is dat de oudere generatie heel erg achterloopt op social media, en daar komen wij in beeld, de nieuwe generatie. Waar ik ook heel snel achter ben gekomen is het feit dat heel veel kleinere bedrijven het 80/20 model verkeerd om gebruiken en meer de focus leggen op nemen dan op het geven van waarde.

Kort nadat ik hier achter was gekomen ben ik als consultant te werk gegaan voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers, om hun te leren hoe ze de wet van wederkerigheid in hun voordeel kunnen gebruiken om lokale beroemdheden te worden met hun bedrijf.
Tegenwoordig hou ik me steeds meer bezig met het managen van social media accounts (voornamelijk Instagram) van kleine bedrijven, die binnen komen via mijn channels, waar ze mijn portfolio kunnen zien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s