Over Sacha

on

Hoi, mijn naam is Sacha (25 jaar) en als toekomstig specialist op het gebied van digitale marketing zal ik jullie vandaag alvast een introductie geven in de wonderbaarlijke wereld van growth hacking.

Maar eerst wat over mijzelf. Naast student ben ik ook een ontzettende klusser. Kastje hier, krukje daar. Hiernaast houd ik mij ook bezig met allerlei ontwikkelingen op het digitale front. Ik ben een redelijke gadgetfreak en ben altijd op zoek naar de nieuwste technologische toepassingen die het leven van ons allemaal weer een stukje makkelijker maken.

Enfin, even over iets wat mij de laatste zeer interesseert. Growth Hacking.

Waarschijnlijk is het eerste wat je te binnen schiet; wat heeft hacken met marketing te maken? Nou zal ik je eens vertellen wat het allemaal met marketing te maken heeft.

Growth Hacking laat zich namelijk het beste omschrijven als de marketing manier van de toekomst. Een toekomst die eigenlijk al is begonnen.

Stel je bent een start up en je wil snel naamsbekendheid opbouwen of je bent een multinational die zichzelf in een wat beter daglicht wil laten zien. Voor beide van deze doelstellingen kan je terecht bij growth hackers. Growth hacking richt zich namelijk op het verkrijgen van zoveel mogelijk data over al jouw potentiële en huidige klanten. De focus ligt hierbij vooral op het inzicht krijgen in wat de klant van jou vindt en wat zij van jou verwachten. Als je dus toegang hebt tot deze informatie weet je wat er van jouw bedrijf/product verwacht wordt en is het dus een inkoppertje om hierop in te spelen!

Het beste wat je kan doen is om te proberen deze informatie op een creatieve en misschien zelfs onconventionele manier het beste uit jezelf en jouw bedrijf te halen.

To be continued…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s