Pauline Arkesteijn

Door social media merk ik dat de kwaliteit van video’s op bepaalde vlakken achteruit gaat. Zo zie je vaak viral video’s van slechte kwaliteit en niet te vergeten, de verticale filmpjes. Dit blijft enorm groeien omdat iedereen elkaar blijft volgen hierin. Ik ga onderzoeken hoe organisaties moeten inspelen met deze nieuwe video-ontwikkelingen.

Mijn naam is Pauline Arkesteijn, 24 jaar en altijd op zoek naar nieuwe dingen om mezelf uit te dagen. Iets ouder dan de meeste hbo-studenten maar mijn leven verloopt dan ook iets anders. Ik kan wel zeggen dat ik hierdoor een variërend CV heb opgebouwd en nooit ergens spijt van heb gehad.

Het begon toen ik de opleiding AV-producties deed. Tijdens deze opleiding kwam mijn passie voor video naar voren en na vier jaar studeerde ik af als editor. Ik was nog maar 20 jaar toen ik afstudeerde en zag nog geen leven voor me waarin ik fulltime werkte. Ik besloot om mijn backpack te pakken en naar Australië en Nieuw-Zeeland te gaan. Het buitenland trok mij zo erg dat ik het jaar erna naar Oostenrijk vertrok voor een paar maanden. In deze twee tussenjaren ben ik goed gaan beseffen dat de filmwereld een keiharde wereld is en dat het moeilijk is om erin te komen. Maar ik geef niet snel op en ik zocht een omweg om toch met video bezig te blijven.

Ik scheef me in voor de opleiding media, informatie en communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn derde jaar en kan ik mijn kwaliteiten op videogebied goed combineren met alles wat ik leer op deze opleiding. Door deze combinatie had ik een breed aanbod voor stages en koos ik voor een digitale media stage bij Amsterdam Marketing. Nu werk ik er nog steeds parttime als Online Content Executive, het onderhouden van de online culturele agenda.

Om terug te komen op mijn CV, die blijf ik altijd uitbreiden. Na mijn banen, bijbanen en stages, staan er ook mijn eigen projecten op. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat voor projecten ik heb gemaakt? Ga dan naar www.paulinearkesteijn.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s