Sanne de Jong

Zij uiten zich online en offline. En komen in de (sociale) media voor. Eigen platformen en hun eigen naam als ‘brand’. En ze hebben meestal een groot bereik. Marketeers kiezen hen om hun producten te promoten. De social influencer. Anna Nooshin, Lize Korpershoek en Nienke Plas zullen voor velen van jullie geen onbekende namen meer zijn. In ons dagelijks leven lijkt de social influencer bijna onmisbaar te worden. Vooral vrouwelijke influencers lijken op de voorgrond te treden. Positief en negatief. Maar waar zijn de mannelijke influencers gebleven? Hoe beïnvloeden mannelijke influencers door middel van sociale media het zelfbeeld van jongens? En hoe worden zij ingezet voor marketingdoeleinden?

Mijn naam is Sanne de Jong (20) en ik ben in opleiding tot mediaprofessional. Om mediaprofessional te worden volg ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de HvA. De laatste jaren heb ik steeds meer interesse gekregen in de online wereld. Daarom heb ik in mijn tweede jaar de specialisatie Digitale Media gevolgd. Tijdens deze specialisatie leer je voornamelijk over het produceren en publiceren van online content en het ontwikkelen van applicaties. Verder heb ik stage gelopen bij een social media- en merkactivatiebureau, waarbij ik onderzoek deed naar de recente staat van webcare in Nederland.

Ik zit nu in mijn derde jaar en volg de specialisatie Digitale Mediastrategieën. De komende tijd ga ik jullie op de hoogte houden over mijn ervaringen en bevindingen. Dus ben jij benieuwd naar mijn zoektocht naar antwoorden op vraagstukken, zoals hierboven genoemd? En hoe ik verder mijn kennis ga opdoen? Volg mij dan op MICwatching!

Nieuwsgierig geworden naar mijn artikelen, lees dan;
‘VOOR GOUD’: Het succes van een mannelijke influencer,
Hoe persuasive design Zalando.nl nog beter maakt,
en Het belang van influencer marketing in een wereld die steeds meer digitaliseert.

Wil je meer weten over mij? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-pagina.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s