Suzan Stekelenburg

Kort maar krachtig, zo hoort nieuws te zijn. Video lijkt hiervoor het perfecte middel. NOS Kort, VNDG van Telegraaf en Linda.tv gebruiken het al veel. Anno 2017 krijgt niet lezen, maar kijken de voorkeur. Kan een bedrijf in de toekomst nog wel door zonder video?

Mijn naam is Suzan Stekelenburg. Ik ben twintig jaar oud, inmiddels derdejaars student bij de opleiding MIC, Media, Informatie en Communicatie. Twee leerzame jaren zijn snel voorbij gegaan. Ik heb mijn taalkennis en vaardigheden flink bijgespijkerd bij de specialisatie tekstschrijven in jaar twee. Voorafgaand daarvan heb ik een ontzettend leerzame video en productiestage bij de Clipjesfabriek met succes en veel plezier afgesloten. Bij de Clipjesfabriek maakte ik talloze promotie en bedrijfsvideo’s voor opdrachtgevers als Trimbos, gemeente Hilversum en ROC Amsterdam. Ook heb ik ontzettend veel over film en interviewtechnieken geleerd. Tot op de dag van vandaag blijft de kracht van video me bezighouden en verbazen.

Video wordt steeds vaker ingezet op online kanalen. Een ontwikkeling die veel kansen biedt en bedrijven niet mag ontgaan. Wij als nieuwsconsumenten raken hieraan gewend, en dit zal naar verwachting in de komende jaren alleen maar meer worden. Ik ben benieuwd naar hoe dit zich verder zal ontwikkelen en wil me verdiepen in laagdrempelige en professionele tools die een bedrijf kan inzetten bij het maken van videocontent.

Op MICwatching zal ik in de komende weken schrijven over de kracht van de korte video en hoe bedrijven deze slim in kunnen zetten op hun online kanalen. Waar voldoet een goede video aan? Hoe kan animatie of een infographic een video versterken en hoe wordt deze gemaakt?

Wil je updates over dit onderwerp zien verschijnen? Hou dan mijnprofiel op MICwatching in de gaten.

Je kunt mij ook volgen op Facebook of Linkedin. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s