Yasmine Hafid

In de digitale wereld worden we constant bestookt met informatie, er wordt dan ook niet voor niets gesproken van een ‘information overload’. Maar hoe zorg je er dan als bedrijf voor dat je opvalt? Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, en juist daarom is het belangrijk om de visuele content op orde te hebben. Hierdoor kun je heel veel mensen bereiken, mits je het goed aanpakt. Om je daar een handje bij te helpen zal ik de komende tijd met veel plezier verschillende artikelen publiceren over de ins-en-outs van visuele content.

Mijn naam is Yasmine Hafid, een 22-jarige (junior) grafisch vormgever en student aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier studeer ik Media, Informatie en Communicatie. Momenteel specialiseer ik mij in Digitale Mediastrategieën. Ik heb deze specialisatie gekozen omdat ik gefascineerd ben door de snel bewegende digitale wereld, het omringt mij overal waar ik ben en dat vind ik nou juist zo interessant. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel online te vinden, helaas schrik ik dan vaak van de vormgeving die bedrijven toepassen op hun website en socialmediakanalen. Daar wil ik graag mee aan de slag!

Mijn droom is om te werken als Artdirector of Creative director bij een online mediaplatform of magazine. Inmiddels ben ik alweer een tijdje bezig om van deze droom werkelijkheid te maken. Na mijn creatieve mbo-opleiding ben ik met mijn huidige studie gestart, zodat ik praktijk en theorie treffend kan combineren. Daarnaast werk ik nu ongeveer drie jaar als junior grafisch vormgever bij online woonwinkel Westwing, waar ik met veel enthousiasme werk aan alle visuele content op de website en socialmediakanalen. Door alle kennis die ik heb opgedaan op het gebied van visuele communicatie en vormgeving, hoop ik andere bedrijven op weg te kunnen helpen om zich beter te presenteren, waardoor ze hun doelgroep sneller en beter kunnen bereiken.

Kun jij wel wat hulp gebruiken op het gebied van visuele communicatie en vormgeving? Houd dan vooral mijn bijdragen op MICwatching in de gaten, ik help je graag op weg!

p.s. Mocht je het leuk vinden, neem dan gerust een kijkje op mijn website www.yasminehafid.nl.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s