Daan Jasperse

Hi, leuk dat je de moeite neemt om een kijkje te nemen op mijn persoonlijke pagina. Mijn naam is Daan Jasperse (21 jaar) en zit inmiddels al 3 jaar op de opleiding Media, Informatie & Communicatie, waar ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën volg.

In de eerste twee jaar van mijn opleiding was ik voornamelijk bezig met mijn eigen Instagramaccount, waar ik festivals promootten en winacties deed onder de volgers. Dit deed ik met twee andere vrienden en hebben binnen een jaar 7000 volgers gekregen en meerdere samenwerkingen met organisaties. Hier is eigenlijk de interesse gestart over hoe je mensen kan beïnvloeden door middel van een berichtje te plaatsen op een medium. Ik vond en vind het eigenlijk bizar hoe snel mensen reageren op elkaar en actief zij zijn online.

Het is eigenlijk een heel gek wereldje, waarbij je online een hele andere identiteit aanneemt dan in het echte leven en hoe ziet de toekomst van de huidige social media eruit? Dit zijn allemaal vragen die ik ga beantwoorden in de artikelen op MICWatching. Tegenwoordig spelen sociale media een hele grote rol in ons leven en hoe kan het ons zo beïnvloeden op sommige punten? Check dus af en toe mijn pagina voor nieuwe artikelen.

Ow ja, neem nog even een kijkje op mijn Instagram, vind ik gewoon leuk. 
@daanjasperse of voeg mij even toe op LinkedIn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s