Lois Janssen

on

Instagram is een gratis sociaal netwerk en app waarmee je makkelijk foto’s en video’s kunt delen via mobiele apparaten. Als bedrijf kan je dit onder andere gebruiken om je klanten of potentiële klanten mee te nemen in alle mooie en minder mooie momenten die je bedrijf doormaakt.

Hi, ik ben Lois Janssen, 19 jaar en woon sinds een half jaar in Amsterdam-West. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de studie Media, Informatie en Communicatie, waarin ik bezig ben met de specialisatie Digitale Media Strategieën. Net zoals mijn klasgenoten schrijf ik over onderwerpen die te maken hebben met de digitale media wereld. Daarbuiten ben ik veel bezig met mijn werk bij de oppasservice Charly Cares. Hier verzorg ik het graphic design, maar ook de Instagram.

De Instagram van Charly Cares heeft ondertussen meer dan 1600 volgers. En net zoals voor dit bedrijf is Instagram voor vele andere een nuttig sociaal platform om met name de jongeren doelgroep te bereiken. Maar hoe kan je jouw pagina onderscheiden tussen de 600 miljoen andere gebruikers op Instagram? Ik vind de invloed van social media er interessant en daarom wil ik jullie door middel van een onderzoek de komende periode meer gaan vertellen over hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden in één van de meest populaire social media platformen wereldwijd, Instagram.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s