Yannick Otto

on

Steeds meer mensen en bedrijven kiezen ervoor om gebruik te maken van eigen videoplatformen op het internet zoals Youtube. Kijk alleen al naar de razend populaire vloggers van deze tijd. Als gebruiker ben je in staat om op een makkelijke manier videocontent te plaatsen en te delen met anderen. Echter weten velen niet goed wat de juiste manier is van deze zogenoemde videomarketing, terwijl videocontent op Youtube momenteel ontzettend populair is.

Mijn naam is Yannick Otto en als mediastudent leef ik midden in de digitale wereld van nu en ben ik goed op de hoogte van de laatste digitale trends. Momenteel ben ik bezig met de specialisatie Digitale Mediastrategieën en leer ik om een juist advies te geven aan opdrachtgevers over de allerlaatste digitale trends.

Mijn allergrootste passie is muziek. Een universele taal waar iedereen mee bekend is. Graag zou ik later ook in de muziekwereld aan de slag willen gaan. Via mijn stage vorig jaar bij XITE, een televisiezender die muziekvideo’s uitzendt, ben ik in aanraking gekomen met verschillende videocontent op muzikaal gebied.

Ik ging me verdiepen in allerlei videocontent op Youtube. Dit videoplatform is na Google de 2e grootste zoekmachine en begint langzamerhand een écht social medium te worden zoals alle andere platformen. Ik ging kijken naar wat nou de kracht kan zijn van soms slechts een simpele video. Wat is nou de juiste manier van videomarketing en op wat voor manier moet een bepaald bedrijf hier nou gebruik van maken? Graag geef ik bedrijven inzicht in deze videomarketing van nu.

Ben je nieuwsgierig geworden of ben je benieuwd naar andere dingen over mij? Bekijk dan mijn andere artikelen of neem een kijkje op mijn LinkedIn-pagina.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s