Djoey Bodenstaff

Ariël zei het vroeger al in De Kleine Zeeremmin: “Ik wil zijn waar de mensen zijn.” En dat is wat mij fascineert.
Mijn naam is Djoey Bodenstaff en ik ben derdejaars student aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie bij de HVA. Ik ben gespecialiseerd in Digitale Media Strategieën en Media Marketing.
Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door het internet en de manier hoe mensen daarmee interacten. Van het maken van websites op mijn tiende tot het dagelijks delen van alles wat mij bezighoudt via Instagram Stories.
Afgelopen november tot en met januari heb ik stage gelopen bij OnLane. OnLane is een social studio die gespecialiseerd is in het bereiken van publiek door online video. Door het maken van content voor merken zoals Coca-Cola en Disney en het samenwerken met influencers weten we maandelijks miljoenen impressies te halen. We zijn waar de ogen en oren van de kijker zijn.
Het gebruik van media is iets dat op dit moment erg aan het veranderen is en daar wil ik jou in meenemen. Onder tieners is het op dit moment populair om de app Musical.ly te gebruiken. De app is op dit moment al 3 miljoen keer gedownload in Nederland en wordt wereldwijd door 215 miljoen mensen gebruikt. Je kan de app gebruiken om video’s te maken waarin je bekende nummers na-lip-synct, om comedy video’s te delen, te vloggen of je talenten te delen.
Ik ga je op weg helpen om deze app te leren begrijpen, zodat je daarna de app succesvol in kan zetten om mensen (vooral tieners) te bereiken. Zo ben je uiteindelijk iets meer te vinden bij waar de mensen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s