Ewout de Leeuw

Bijna iedere onderneming begint klein. Het begint met een mooi idee of droom. Je gaat aan de slag. Je maakt een site. Een huisstijl. Je gaat online!

Je eerste verkoop (juichstemming) , je tweede, derde, tiende… En dan stopt na een tijdje langzamerhand de stijgende lijn. Hoe zou dat komen? Is je product niet goed? Prijs te hoog? Je vraagt hier en daar eens rond. En dan kom je er achter dat buiten jouw kennissenkring niemand weet dat jij een bedrijfje hebt. Raar?

Je hebt in het begin wel een Facebook pagina aangemaakt, en Twitter ook. Dat was echter naast je webshop een bijzaak. Zou dat “het probleem” zijn? Je verkoopt niet zo veel meer omdat jij het niet aan de buitenwereld verteld dat dit jouw droom is!

Graag stel ik mij voor. Ewout de Leeuw, 21 jaar en geboren Capellenaar. Sinds 2015 ben ik werkzaam in de handel van Tropische houtsoorten. Naast mijn baan als commercieel administratief medewerker marketing ben ik actief als “mini-ondernemer”. Als mini-ondernemer ben ik actief als ontwerper/designer voor zzp-ers en modelbouwwereld. Op vrijdag volg ik de opleiding Media Informatie en Communicatie deeltijd in Amsterdam.

De komende weken hoop ik startende kleine ondernemers te voorzien van tips, adviezen en trends. Welk kanaal is slim om te gebruiken? Wat voor content moet ik op welk kanaal gebruiken? Van mijn eerste onderneming heb ik veel geleerd, wat werkt wel, wat niet. Graag help ik jullie om deze fouten niet te maken of te voorkomen en jullie als aanstormende ondernemers te vertellen waar je op moet letten.

Als je vragen of aanvullingen hebt over mijn artikelen kun je mij bereiken via LinkedIn of mail.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s