Demi Deegen

on

Mijn naam is Demi Deegen en ik zit momenteel in het derde jaar van de studie Media, Informatie en Communicatie deeltijd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie besloot ik mijn twee grootste passies te combineren, namelijk sport en media.

Als zestienjarig-meisje begon ik met hier en daar enkele trainingen te geven aan de jongste jeugd op mijn hockeyclub. Nu, vier jaar later sta ik elke dag op het hockeyveld om zowel junioren als senioren training te geven en te motiveren om te sporten. Wat drijft mensen om te bewegen? Waardoor gaan ze fanatieker sporten? Dit zijn vragen waar ik me veel mee bezig houd. Aan de andere kant lijkt onze generatie wel vastgegroeid aan hun telefoon, met daarin de wereld van social media. Er zijn steeds meer online apps op de markt die sporters kunnen gebruiken om hun eigen prestaties bij te houden. Fit met je telefoon, is het mogelijk? Zijn fitness- en healthapps echt bevorderend? Tegenwoordig zijn er hardloopapps, waarbij je tijden, afstanden en snelheden kunt bijhouden. De resultaten kun je delen met je vrienden. Ook zijn er apps die je toegang geven tot een echte personal trainer die voor jou een schema maakt met workouts.

De artikelen die ik zal schrijven voor micwatching.nl, zullen gaan over sport in combinatie met de onlinewereld. De drijfveer achter bewegen en de toegevoegde waarde van het onlineplatform. Wil je meer over deze onderwerpen te weten komen? Houd dan mijn artikelen op MICwatching in de gaten.

Als je meer over mij wil weten, kun me ook volgen op LinkedIn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s