Ellen Buwalda

Wat is nog jouw toegevoegde waarde als digitale mediaprofessional wanneer een computer in een paar seconden een rapport kan maken of een tekening van de rivier de Theems? MICwatching is een platform van studenten in opleiding voor de digitale mediaprofessional van nu. Maar de ontwikkelingen gaan razendsnel. Hoe ziet in de toekomst het beroep eruit voor deze mediaprofessional? Welke kennis, vaardigheden en kwaliteiten zijn dan noodzakelijk?

De digitale wereld is complex geworden met veel partijen, informatiekanalen en een grote verscheidenheid aan berichten. De uitdaging is om de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen.

Mijn naam is Ellen Buwalda (51 jaar) en mijn passie voor communicatie, technologie, psychologie en innovatie komen hierbij goed van pas en ik gebruik daarbij mijn creativiteit.

Ik zie altijd kansen en mogelijkheden. Ik denk in oplossingen en heb daarbij aandacht voor details. Dit doe ik door lifelong learning, vaak als autodidact. Ik ervaar dit als positieve eigenschappen van mijn hoogsensitiviteit en ADD.

“ Je ziet de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals je bent.”

Wat mij kenmerkt is dat ik:

  • gek ben op technische snufjes, houd van praktisch en ‘makkelijk’;
  • graag verbinding maak online maar liever offline waarbij ik wil informeren, enthousiasmeren en coachen;
  • blij word van onderzoeken en organiseren;
  • een uitdaging niet uit de weg ga, veerkrachtig en volhardend ben;
  • ‘hokjes’ gebruik om ‘dingen in te plaatsen’ maar zoek gelijk de ‘deurtjes’ om verder te kunnen kijken;
  • graag een cappuccino drink op een zonnig terras, het liefst aan het water, terwijl ik luister naar muziek die mij raakt.

Inmiddels werk ik al vele jaren bij de overheid en heb met veel plezier startende ondernemers begeleid. De laatste jaren draag ik vooral bij aan de interne communicatie op het sociaal bedrijfsplatform (IBM) en begeleid ik de implementaties van nieuwe – of gewijzigde – ICT applicaties.

Wil je nog meer over mij weten? Kijk dan op LinkedIn. Wil je meer weten over de digitale mediaprofessional in 2030 lees dan mijn artikelen op MICwatching.

Graag ontmoet ik je online op dit platform of ergens offline met een cappuccino!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s