Shanise de Ruiter

Mijn naam is Shanise de Ruiter (22), ik ben net aan het derde jaar van MIC begonnen. Van jongs af aan heb ik al een passie voor schrijven. Als klein meisje schreef ik dagboeken vol. Op de middelbare school maakte ik verhalen over mijn vriendinnen, nu natuurlijk wel achter de computer. 

Na de middelbare school ben ik met MIC in deeltijd begonnen. Het schrijven ging gewoon door. Ik ben vrijwillig teksten gaan schrijven voor gezondheidsplatform Vivonline. Dat was even een omschakeling, van fictief schrijven naar professionele teksten. Maar erg leerzaam en bruikbaar voor mijn huidige baan.

Naast de vrijdagen op school ben ik werkzaam bij Schuimrubber Gigant; een webshop in schuimrubber. Zo kan ik de theorie van school gelijk toepassen in de praktijk. De webshop wordt momenteel gemoderniseerd. Er komt een nieuw design en vernieuwde content. Daar verschijn ik in beeld, mijn focus ligt voornamelijk bij de productomschrijving. Hierdoor ben ik erg geïnteresseerd geraakt naar de do’s en don’ts van webshopteksten. Welke schrijfstijl houd je aan? Hoe houd je rekening met SEO zoekwoorden? Hoe zorg je voor conversie? Deze vragen en mijn eigen ervaringen deel ik graag op MICwatching.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s