Rochardjio Haagstam

Mijn naam is Rochardjio Haagstam (23) en ik studeer commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels zit ik in het vierde leerjaar en zal ik aan de hand van ervaringen artikelen schrijven die te vinden zijn op micwatching.nl

Na het volgen van de minor digitale mediastrategieën heb ik stage gelopen als digital marketeer bij CNV connectief. Als digital marketeer was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van content voor social media kanalen en websites. Ook heb ik meegewerkt aan het verbeteren van de backoffice organisatie voor de online strategie waarbij de focus ligt op webcare. Tijdens deze stage heb ik ervaring opgedaan op het gebied van social media marketing. Op MIC Watching zal ik tips en tricks delen over het inzetten van social media kanalen.

Ben je benieuwd wat voor tips en tricks er zijn voor social media? Klik dan HIER, om te lezen hoe je effectieve posts creëert. Of bekijk deze korte VIDEO, waarin ik het heb over do’s en don’ts voor het gebruik van sociale media. En over hoe belangrijk sociale media voor bedrijven is lees je HIER.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s