Winfried Mekkes

Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met de digitale wereld, voor mij is technologie altijd onderdeel geweest van mijn dagelijkse leven. Zo lang ik mij kan herinneren staat er al een tv in de woonkamer en een computer op het bureau. Dankzij de opkomst van technologie tijdens mijn opvoeding heb ik vrijwel alle doorslaggevende digitale trends mogen meemaken, van de opkomst van het internet tot het massale gebruik van social media. Dit is ook de reden voor mijn studiekeuze, ik wil mijzelf profileren als een expert op het gebied van digitale media om in te spelen op toekomstige digitale ontwikkelingen.

Mijn naam is Winfried Mekkes (21). Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en ben hier wonend, studerend en werkend. Net als mijn mede auteurs bij MICwatching volg ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar, en richt ik mij op de specialisatie ‘Digitale Mediastrategieën’. Voor mij is het belangrijkste in het leven dat ik plezier heb in alles wat ik doe.

Mijn expertise bevindt zich op het gebied van ontwikkelingen binnen de e-sports industrie. In mijn opzicht is gamen – en daarmee e-sports – iets wat elke traditionele sport dolgraag zou willen zijn: jong, globaal en digitaal. Games en e-sports bereiken niet alleen de onbereikbare doelgroep van de millennials, maar zijn ook getransformeerd in een echte kijksport.

Met mijn achtergrond en kennis ben ik een expert op het gebied van de e-sports industrie. Ik heb onder andere verschillende artikelen geschreven en een TED-talk ontwikkeld over de toekomstige miljardenindustrie van e-sports. Ook breng ik de overeenkomsten en verschillen tussen de traditionele sport en e-sports in kaart. Mijn doel is dan ook om werkzaam te worden binnen deze industrie.

Heb je vragen of aanvullingen over mijn artikelen of ben je op zoek naar meer informatie? Dan kun je mij bereiken via LinkedIn en via mail.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s