Lotte Israël

Ik ben Lotte Israel, 22 jaar en ik woon in Amsterdam. Dit is allemaal erg cliché, dus ik ga daar ook niet te lang op in. Wat interessanter is, is waar ik me in wil gaan verdiepen, want dat is namelijk; hoe influencer marketing gebruikt wordt om mensen te beïnvloeden bij het online winkelen. Bloggers worden vaak ook wel online influencers genoemd. Dit omdat ze ook daadwerkelijk invloed op mensen kunnen uitoefenen. Ik ben benieuwd hoe deze influencers mensen beïnvloeden in online winkelen en in hun keuzes tijdens het online winkelen.

Mode is altijd iets geweest wat ik heel leuk vind. Ik ben er niks mee gaan doen qua studie, omdat ik in een breed gebied wilde uitpluizen wat ik nou echt wilde. Bij deze studie, Media, Informatie & Communicatie heb je dat, maar ook hierbij kan ik erg creatief bezig zijn en dat is iets wat ik erg belangrijk vind.

Maar waarom worden mensen nou eigenlijk zo beïnvloed door influencers? Tegenwoordig zijn de mensen niet van het internet en sociale media af te slaan; telefoons zijn letterlijk vastgeplakt aan handen. Dit is dan ook de reden dat influencers/bloggers heel upcoming zijn en dan vooral op Instagram. Wie zit er tegenwoordig nou niet op Instagram?
Deze bloggers zijn van onze leeftijd, hebben veel volgers en krijgen daardoor veel kleding toegestuurd die ze moeten promoten. Je merkt tegenwoordig dat iets prijzigere merken dat doen, zodat het voor de jongere meiden tastbaarder lijkt. Ik ben benieuwd hoe dit in zijn werking gaat en wat voor effect het nou daadwerkelijk heeft op deze meiden, ikzelf hoor namelijk ook in die doelgroep.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s