Romée van der Vliet

Mijn naam is Romée van der Vliet (21), vierdejaars Media, Informatie & Communicatie studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb tijdens mijn opleiding de specialisaties Media Marketing en Digitale Mediastrategieën gevolgd. Daarnaast heb ik de minor Festivals! gevolgd waarbij de beleving van de festivalganger centraal stond. Een mooie mix waarbij marketing en digitale media wordt gecombineerd. Tegenwoordig ben ik werkzaam op de e-commerce afdeling van Noppies. Hier ben ik onder andere bezig met het onderhouden van de website, verschillende campagnes en de nieuwsbrieven.

Naast marketing en digitale media vind ik psychologie erg interessant. Hoe worden mensen beïnvloed en waarom doen zij bepaalde dingen? Tijdens mijn opleiding heb ik mij onder andere verdiept in de Virtual Reality wereld. Een wereld die groeit en steeds groter wordt. Het is een wereld waar ook psychologie bij komt kijken. In mijn artikelen zal ik daarom in gaan op het vraagstuk of Virtual Reality de nieuwe realiteit zal worden, zal ik laten zien hoe Virtual Reality onze filmbeleving veranderd en zal ik tips geven om zelf gemakkelijk een Virtual Reality bril te maken.

Ben jij nieuwsgierig geworden of wil je meer weten over mij? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-profiel!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Nashmir Barwari schreef:

    Hi Romée! Wat leuk dat je gaat beginnen met bloggen. Ik ben erg benieuwd naar jouw artikelen. Ik ga ze zeker in de gaten houden.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s