Danique Landstra

Startende ondernemers en digitale media. Twee onderwerpen die voor mij centraal staan in mijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de HVA.

Mijn naam is Danique Landstra, naast afstuderend student ben ik werkzaam als Customer Journey Expert bij een grote financiële instelling. Hier ben ik na mijn stage anderhalf jaar geleden blijven plakken. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in ondernemerschap en digitale media. Tijdens mijn stage heb ik de doelgroep startende ondernemers goed leren kennen. Na mijn stage ben ik twee dagen per week aan de slag gegaan bij Zakelijk Verzekeren. Ook hier ben ik veel bezig met de beweegredenen van ondernemers.

De overige dagen besteed ik aan het schrijven van mijn scriptie. Deze staat in het teken van klantbehoeften, klantbinding en hoe digitale mediaproducten hierbij kunnen helpen. Tijdens het schrijven kom ik steeds meer tegen over klantvalidatie. Naast het traditionele observeren en interviewen komen er steeds meer digitale manieren om doelgroep onderzoek te houden. Hoe kun jij als ondernemer digitale media inzetten voor klantvalidatie? In mijn artikelen ga ik hier dieper op in en geef ik praktische handvatten zodat jij direct aan de slag kan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s