Demi de Bruin

on

Welke blog werkt het beste bij de doelgroep? Welke foto krijgt de meeste likes en op welk product wordt het meest geklikt? Veel bedrijven vragen zich dit af bij het inzetten van verschillende mediakanalen. Hoe kun je de beste content creëren wat de doelgroep aanspreekt? De juiste tone of voice, de keuze van foto’s en de look & feel zijn een paar belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden als contentspecialist. Mijn naam is Demi de Bruin, freelance mediaprofessional en dan vooral gespecialiseerd in het creëren van passende content bij een bepaalde doelgroep. 

Tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie op de Hogeschool van Amsterdam heb ik veel geleerd over verschillende mediakanalen en hoe deze op een juiste manier in te zetten. Deze kennis heb ik in de praktijk kunnen brengen op verschillende stageplekken, waardoor ik ervaring op heb gedaan in de beroepspraktijk. Ik heb mij kunnen verdiepen in het beheren van social mediakanalen, waarvoor ik passende content heb kunnen creëren. Denk hierbij aan het schrijven van blogs, opnemen en monteren van video’s en het fotograferen van professionele foto’s.

MIC-watching geeft mij een mooie mogelijkheid om deze kennis met jullie te delen. Laat je inspireren en twijfel niet om eventuele vragen achter te laten in de comments! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s