Soufian el Jaouhari

Mijn naam is Soufian el Jaouhari, ik ben 22 jaar en vierdejaars Media, Informatie & Communicatie student aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb in de hoofdfase van mijn opleiding gekozen voor de specialisaties Media Marketing en Digitale Mediastrategieën. Daarnaast volg ik een minor Event & Experience management waarin de beleving van bezoekers op B-to-B evenementen centraal stond. Naast mijn studie verricht ik verschillende marketing werkzaamheden voor A-Point en Studio05.

Naast marketing heb ik erg veel interesse in trends. Tijdens mijn beroepsvoorbereidende stage heb ik 20 weken meegewerkt bij een VR en AR studio als marketeer/projectmanager. Hier heb ik me kunnen verdiepen in Virtual Reality. Het is een wereld waarin heel veel bedrijven graag in zouden willen stappen, alleen weten zij nog niet hoe. Dit komt deels door de snelle ontwikkelingen en de vele mogelijkheden.

In mijn artikelen zal ik gaan op de vraag of Virtual Reality nog wel een toekomst heeft en zal ik een video maken waarin ik de meest succesvolle VR toepassingen tot nu toe laat zien. Ook zal ik een infographic maken waarin ik verschillende feiten over VR. Ben je ook net zo enthousiast? Bezoek dan mijn LinkedIn profiel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s