Ravenna Driessen

Nooit meer klanten minutenlang in de wacht zetten of eindeloos laten wachten op een e-mail terug?  Social webcare op de juiste manier inzetten? Met behulp van social webcare wordt iedere vraag, klacht of compliment zo snel mogelijk behandeld. Een betere reputatie begint immers voornamelijk met luisteren.

Mijn naam is Ravenna Driessen (27) en ik volg de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende mijn opleiding heb ik veel geleerd over interactie met klanten via social media. Tijdens verschillende stages heb ik deze kennis in de praktijk leren toepassen. Naast mijn studie ben ik parttime werkzaam als communicatiemedewerker bij een stichting in Utrecht, mijn geboorte- en woonplaats. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de communicatie-uitingen en het onderhouden van het klantcontact. Het laatstgenoemde is dan ook mijn expertise: goed klantcontact staat in al mijn werkzaamheden centraal.

Door mijn ervaring als communicatiemedewerker weet ik precies waar klanten tegenaan lopen op het gebied van social. Daarnaast weet ik uit ervaring ook dat door de snelle ontwikkeling van social media en de steeds veranderende behoeften van de consument, bedrijven vaak door de bomen het bos niet meer zien. Je wil natuurlijk geen reputatieschade oplopen, omdat je een klant te lang laat wachten of in zijn ogen verkeerd benaderd.

Ik wil mijn expertise gebruiken om bedrijven een stapje verder te helpen. Mijn artikelen zullen dan ook herkenbaar en toepasbaar zijn voor verschillende bedrijven. Een tevreden klant geeft een tevreden bedrijf.

Nieuwsgierig geworden? Volg mijn artikelen op MICwatching.com of neem een kijkje op mijn LinkedIn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s