Simone Bak

on

Mijn naam is Simone Bak, ik ben een 21-jarige Media, Informatie & Communicatie studente aan de Hogeschool van Amsterdam.

Als je aan mijn vrienden en familie vraagt: ‘waar denk je aan als je aan Simone denkt?’, dan is het antwoord negen van de tien keer: festivals. In de zomer kun je mij elk weekend wel minimaal één keer dansend op een festival zien, en ook in de winter kun je mij vaak ‘s nachts op een leuk feestje vinden. Een stage vinden bij een vette festivalorganisatie was dan ook mijn droom. En die droom is uitgekomen: ik ben vanaf februari namelijk de nieuwe marketing-stagiaire van Pleinvrees. Het lijkt mij te gek om mee te helpen aan het organiseren van zo’n groot festival en ik ben benieuwd wat daar allemaal wel niet bij komt kijken. Het leuke vind ik dat ik nu echt mijn studie kan combineren met wat ik het liefst in mijn vrije tijd doe. Ik heb namelijk in jaar 2 van mijn opleiding de specialisatie Tekstschrijven gevolgd en ik ben nu bezig met de specialisatie Digitale Media. Combineer deze twee specialisaties met mijn liefde voor festivals, en je hebt naar mijn mening de perfecte marketing-stagiaire voor bij een festivalorganisatie.

Aangezien ik mij dus straks met de marketing van Pleinvrees bezig ga houden, vond ik het hoog tijd om uit te zoeken hoe je nou eigenlijk het beste een evenement op social media kunt promoten. Wat werkt wel en wat werkt juist niet? En hoe komt dat dan precies? Daar ga ik mij in verdiepen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan mijn artikelen om op de hoogte te blijven van mijn bevindingen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s