Iris Huijkman

Hi, mijn naam is Iris Huijkman. Ik ben pas 20 jaar en nu al de trotse eigenaar van een aantal berichten op de website van MICwatching. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen die ik de afgelopen jaren heb ondernomen, waar ik behoorlijk trots op ben. Dat je mijn auteurspagina hebt aangeklikt geeft al aan dat je wat meer over mij wilt weten, dus zal ik maar beginnen?

Al sinds maart 2016 onderhoud ik mijn eigen blog op het internet. In deze blog schrijf ik niet alleen lifestyle-artikelen, maar ook mijn ervaring bij verschillende evenementen. Nederland is nou eenmaal een bekend land als het gaat om dance-festivals. Ik zag dus een grote markt die nog niet gebruikt was door andere bloggers. Het eerste jaar financierde ik mijn evenement-tickets zelf, maar nu ben ik op het punt gekomen dat ik al meerdere keer op de pers gastenlijst van evenementen ben komen te staan. Voor elk evenement maak ik dan een blog en vlog.

Foto 11-06-18 12 53 58

Naast mijn blog heb ik ook een breed interesse in social-media en social influencers. In de brugklas maakte ik een Twitter-account aan die viral ging, waardoor ik binnen 2 weken meer dan 13.000 volgers had. Dat account heb ik toen voor een aardig bedrag verkocht. Daarnaast heb ik op mijn opleiding Media, Informatie en communicatie een digitale media specialisatie gevolgd, waar ik leerde niet alleen te focussen op de content, maar ook op de invloed die jouw content heeft op andere. Instagram en YouTube zijn de apps die ik zelf het meest gebruik en daar weet ik dus ook alles van.

Ik zou nog uren door kunnen ratelen over alle dingen die ik interessant vind aan de online media, maar dat kan je maar beter even teruglezen in de artikelen die ik voor deze website heb geschreven. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s