Alyssa Tapperwijn

Hi, mijn naam is Alyssa Tapperwijn en digitale media is iets wat echt bij mij past. Ik vind het leuk om mij bezig te houden met actuele onderwerpen, hier onderzoek naar te doen, over te schrijven en online formats voor te bedenken.

Het interessantste wat ik je over mijzelf kan vertellen is dat ik een online format voor De Betere Wereld heb bedacht. De Betere Wereld is een groot mediabedrijf dat zich bezighoudt met het uitdragen van een groene en gezonde levensstijl. Het format, The Vegan Heroes zet iedere week een veganistische beroemdheid in het zonnetje. Wist jij bijvoorbeeld dat Beyoncé veganistisch is? Doormiddel van feiten over de desbetreffende persoon en informatie te geven over het plantaardige dieet dat zij volgen, deed ik mee in de toen nog opkomende vegan trend. Het doel was om het veganisme minder stoffig te maken en mensen te inspireren om vaker dierlijke producten te laten staan. Omdat het format zo goed loopt kun je The Vegan Heroes nog steeds wekelijks bewonderen op de social mediakanalen van De Betere Wereld.

Ook ging ik aan de slag als online redacteur bij De Betere Wereld. Tijdens deze periode kwam ik erachter wat SEO schrijven inhoudt. Het boeit mij enorm hoe SEO een artikel helpt om goed gevonden te worden. Dat lezers Googlen op een onderwerp en mijn artikel eruit pikken, omdat deze door de schrijfwijze goed gevonden wordt geeft mij zo’n fijn gevoel!

Als online redacteur van MICwatching houd ik mij bezig met het schrijven over onderwerpen die actueel en booming zijn. Ben je benieuwd naar mijn artikelen? Leuk! Neem dan vooral een kijkje en veel leesplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s