Jennifer Evers

Herken je dat wow-gevoel na het zien van een bepaalde reclame? Je lacht, pinkt stiekem een traantje weg of moet even nogmaals nadenken over wat je zojuist gezien hebt. Uiteindelijk is elke marketeer op zoek naar dit gevoel.

Mijn naam is Jennifer Evers (21) en ik studeer Media, Informatie en Communicatie. Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik wil leren hoe ik dit wow-gevoel kan creëren. Er leiden meerdere wegen naar succes, vandaar dat ik probeer vanaf zo veel mogelijk kanten te bekijken hoe dit gevoel kan ontstaan. In 2016 heb ik 5 maanden gewerkt als junior communicatiemedewerker bij het ontwerpbureau Graphic Invention. Hier heb ik vooral de creatieve kant van het proces leren kennen zoals design, typografie en kleurgebruik. In 2017 heb ik 3 maanden stage gelopen bij het online marketingbureau Elevate Digital. Op deze plek heb ik juist weer de cijfermatige kans van het proces bekeken. Ik heb veel geleerd over linkbuilding, DMS-systemen en SEO.

Ik ben geïnteresseerd in de psychologie achter marketing, waarom werkt het een wel en het ander niet? Daarnaast ben ik gek op alles wat social media gerelateerd is en zal je mij vaak met een fotocamera in de hand vinden. Fotografie is, volgens mij, namelijk een van de vele manieren waarmee je het wow-gevoel kan creëren. Kijk gerust eens op mijn site en veel plezier met het lezen van mijn artikelen op MICwatching.com!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s