Joas Hoekstra

 

Zou jij een handleiding willen maken hoe wij content kunnen invoeren op Drupal?  Wat voor content wil jij dat er op de pagina komt te staan? Dat zijn twee vragen die mensen aan mij vragen als ik aan het werk ben.

Sinds maart 2015 werk ik, Joas Hoekstra (22), bij MediaMonks in Hilversum. MediaMonks is een creatief productiebureau. Als Content Editor ben ik bezig met het invullen, indelen en verbeteren van de content op een website. Ik heb verstand van het indelen en verwerken van content in verschillende CMS-systemen. Ik houd mij ook bezig met het technische gedeelte van een website. Zo weet ik van veel errors hoe ik ze moet oplossen. Veel mensen vragen mij of ik websites maak. Dat is niet zo. Drupal is een systeem waarbij je echt codes moet kunnen lezen. Dat heb ik nooit geleerd. Ik ben bezig met het invullen van de website. Is de vertaling correct? Zijn de juiste plaatsjes gestuurd? En hoeveel tekst willen zijn op de pagina?  Ik heb gewerkt op verschillende projecten zoals: GE, Johnnie Walker, Starbucks en Netflix. In deze jaren ben ik veel verschillende CMS-systemen tegen gekomen, voornamelijk Drupal en Umbraco. Als Content Editor heb ik veel dingen meegemaakt, zoals korte deadlines en klanten die niks van websites afweten. Ik heb geleerd hoe daarmee om te gaan.

Naast dat ik graag bezig ben met verschillende CMS-systemen, vind ik het ook interessant om meer te lezen over nieuwe technologieën. Ik ben geïnteresseerd in bijvoorbeeld Augmented Reality. Ik wil daar graag meer over weten wat AR ons in de toekomst te bieden heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s