Sterre Schermer

Of je nou iedereen volgt, liked of stalked, bijna iedereen heeft tegenwoordig wel Instagram. De meesten zoeken naar de mooiste plaatjes of leuke outfits. Dagelijks scrollen de 4,1 miljoen Nederlandse gebruikers uren door de app, waaronder ik. Mijn naam is Sterre Schermer. Momenteel studeer ik Media, informatie en Communicatie op de HvA. Ik heb dankzij deze studie ontdekt dat ik erg geïnteresseerd ben in digitale media, hier heb ik mij ook in gespecialiseerd.

Ik heb in jaar 2 van mijn studie stage gelopen bij een van de grootste Instagram influencers, namelijk Claartje Rose. Zij is ondernemer en werkt samen met de grootste merken waarvoor zij foto’s post. Ik mocht haar drie maanden bij assisteren en alles ‘achter de schermen’ mogen zien hoe het eraan toegaat. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd, alle ins en outs van Instagram marketing.

Onbewust heeft Instagram veel meer invloed op gebruikers dan wij denken en dit is voor bedrijven enorm interessant om in te investeren. Het is het nieuwe soort reclame in plaats van de papieren media of TV. Lastig natuurlijk als je als bedrijf hier totaal geen kennis of ervaring mee hebt. Er zijn tegenwoordig ook valkuilen waar je in kan vallen, want hoe betrouwbaar is elke influencer? Maar geen zorgen, er zijn zeker handige tips om hier meer over te leren! Ik schrijf hier daarom graag over en hoop ik je een handje te helpen.

Ben je benieuwd naar hoe je als bedrijf de allerbeste reclame kan maken in 2018?  Neem dan gerust een kijkje tussen mijn artikelen. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s