Mirthe de Vries

Mijn naam is Mirthe de Vries (23) en ik zit in het zesde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie. HUH?! ZESDE JAAR?! Ik hoor het je denken. Dit kan. Ik heb mij tijdens mijn studie namelijk gefocust op mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben een bestuursjaar gaan doen bij Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!), hier was ik verantwoordelijk voor de promotie van voorstellingen, subsidie aanvraag en PR. Tijdens dit jaar heb ik mijn passie ontdekt: theatermarketing. Het is fantastisch om op het toneel te staan, maar het is nog fantastischer om ervoor te zorgen dat de zalen vol zitten. Vol met oude grijze duifjes, maar ook met nieuw publiek zoals studenten, jongeren en mensen die niet zo snel naar het theater gaan. Het aanspreken van nieuwe doelgroepen is een doel geworden, een doel dat niet zo snel bereikt wordt in de theaterwereld, omdat er nog weinig gedaan wordt met sociale media.

Naast aan de achterkant van het toneel staan, sta ik ook graag op het toneel. Ik heb twee voorstellingen in de Stadsschouwburg Amsterdam (nu Internationaal Theater Amsterdam) mogen spelen en heb hier ook stage gelopen op de Marketing & Communicatie afdeling. De combinatie van op het toneel staan en aan de andere kant mensen naar het theater krijgen is voor mij de ultieme ervaring.

Wil je meer weten? Volg mij dan via Instagram, LinkedIn of Facebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s