Charisse Stoffels

De media blijven zich ontwikkelen en als content creator kan jij niet achterblijven. Pen en papier zijn vervangen door laptops en kranten zijn vervangen door beeldschermen. Tegenwoordig moet alles sneller, korter en digitaal. Hoewel printmedia mijn hart heeft, is online media de toekomst. En laat dat nou mijn specialiteit zijn.

Even een korte introductie: mijn naam is Charisse Stoffels. Ik ben 25 jaar en studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Een vrouw met sterke mening en een voorliefde voor popcultuur, lifestyle, en human interest is hoe de meesten mij omschrijven. Deze mening vooral komt vooral terug in mijn artikelen. Columns en opinieartikelen zijn mijn specialiteiten, maar korte nieuwsberichten over de nieuwste Netflix-films ook. In het dagelijks leven ben ik freelance redacteur en schrijf ik voor Expreszo.nl; een LGBT-platform voor jongeren. Ook heb ik voor de website van het maandblad &C geschreven. Tijdens mijn stage bij dit bedrijf, schreef ik verschillende artikelen over liefde, sport, cultuur, entertainment en lifestyle. Van roddelnieuws tot achtergrondartikelen over politiegeweld en seksisme; alles kwam aan bod.

De ontwikkeling van sociale media blijft mij fascineren en Instagram is daar een prachtig voorbeeld van. Het platform begon als een digitaal fotoalbum, maar groeide uit tot een heus verdienmodel voor bedrijven en influencers. Influencer marketing is de manier om mensen te beïnvloeden en je product te verkopen. Reden genoeg om mij in dit bizarre fenomeen te verdiepen, dacht ik. Ben je ook benieuwd in hoeverre wij worden beïnvloed door influencer marketing en hoe we het kunnen inzetten? Dan moet je echt mijn artikelen op MICwatching.nl lezen.

Je kan mij ook vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s