Yaklin Tse

on

Als Chinees geboren in Duitsland en opgegroeid in Nederland, heb ik gekozen waar elke Aziatische moeder voor vreest: een creatieve opleiding. Gelukkig ziet zij wel in dat ik ontzettend gelukkig word van videocontent creëren wanneer ik haar trots een zelfgeproduceerde video laat zien.

In het tweede jaar van mijn opleiding heb ik gekozen voor de specialisatie Audiovisuele Producties. Hier heb ik mij verdiept in videocontent creëren en heb ik onder andere video’s gemaakt voor basisschool OBS de Korenbloem en inline skate vereniging This is Soul. Twee hele aparte opdrachtgevers met verschillende doelgroepen. Toch hadden de twee eindproducten uiteindelijk één ding met elkaar gemeen: storytelling.

Storytelling is net zo belangrijk voor bedrijven als een onderzoeksrapport. Er wordt ingespeeld op het emotionele vlak van de kijker en dat is waarom ik storytelling zo interessant vind, de emotie die het met zich meebrengt. Zelf ben ik emotioneel aangelegd en wil ik door middel van beeld, de kijker laten voelen wat ik voel. Uiteindelijk is een kippenvelmoment het ultieme doel. Graag deel ik één van mijn recentste kippenvelmoment, met dank aan Nike:

https://www.youtube.com/watch?v=5evnzAzg-9M

Aankomende weken vertel ik jullie meer over hoe storytelling werkt, dus hou vooral de site in de gaten!

To be continued…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s